Επικοινωνήστε για άμεσο ραντεβού
tel up
  • instagram
  • facebook
  • twitter

παναγιωτης χριστοπουλος

Ο Παναγιώτης Χριστόπουλος πήρε πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έλαβε την ειδικότητα ως Μαιευτήρας – Γυναικολόγος από τη Β' Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική της Αθήνας.

Είναι κάτοχος τίτλου Master από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο τη Γυναικολογική Ενδοκρινολογία.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.

Έκανε μετεκπαίδευση στο Εξωτερικό α) Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Φλωρεντίας, υπό την Καθηγήτρια V. Bruni, και β) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου (University College of London - UCL) υπό την S. Creighton.

Μετά από εξετάσεις, στις οποίες έλαβε την πρώτη θέση, έλαβε Πιστοποίηση (IFEPAG, Part I and II) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας (FIGIJ).

Είναι Διευθυντής στην Ευρωπαϊκή Εταιρία Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας (European Association of Paediatric and Adolescent Gynaegocology – EURAPAG), από το 2008 έως και σήμερα.

Είναι ο  Συντονιστής Παιδογυναικολόγων Ευρώπης μετά από εκλογές που έγιναν στο Εξωτερικό.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, έχει ιδρύσει το ιδιωτικό γυναικολογικό Κέντρο "Healthy Lady", σε Αθήνα, Γλυφάδα και Τρίπολη.

Έχει καθήκοντα ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα βασικότερα θέματα στα οποία ειδικεύεται είναι Γυναικολογία, Αναπαραγωγή, Γυναικολογική Ενδοκρινολογία, Μαιευτική, Παιδική και Εφηβική Γυναικολογία, πρόληψη και θεραπεία HPV.

Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας στο μαιευτήριο ΡΕΑ , στο ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΙΔΩΝ και στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών (Ιατρικό Κέντρο).

Ως Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας.

Το Επιστημονικό του έργο, είναι πλούσιο καθώς έχει περίπου 70 δημοσιεύσεις σε Διεθνή αλλά και Ελληνικά ιατρικά Επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Έχει παρουσιάσει 96 ανακοινώσεις σε Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια. Είναι σύμβουλος συντακτικής επιτροπής σε 27 Διεθνή Επιστημονικά περιοδικά. Σημαντικό μέρος του ερευνητικού του έργου αφορά θέματα που σχετίζονται με τον HPV και τα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτόν. Έχει επιβλέψει τη συγγραφή βιβλίου με θέμα τον HPV και ήταν προσκεκλημένος ομιλητής σε εκδηλώσεις με θέμα τον ίο των κονδυλωμάτων.

Έχει λάβει υποτροφία, ως καλύτερος νέος Επιστήμονας, με Γνωστικό αντικείμενο "Παιδική και Εφηβική Γυναικολογία",

Έχει βραβευτεί τέσσερεις φορές σε Επιστημονικά συνέδρια.

Είναι μέλος πολλών Επιστημονικών συλλόγων, όπως του European Association of Paediatric and Adolescent Gynaegocology, του British Society for Paediatric and Adolescent Gynaecology, της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης.

Κλείστε το ραντεβού σας

* Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά ”
 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ:
Μουσών 1 - Αθήνα 11524 (κόμβος Κηφισίας και Κατεχάκη, πλησίον ΛΗΤΩ)
τηλ. : 210 - 69 19 219
email: info@healthylady.gr

ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ
Κύπρου 61 (πλατεία Εσπερίδων) 16674
τηλ. : 210 96 80 885

ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλατεία Πετρινού) 22100
τηλ. : 2710 222225